www.tekstenvaneef.nl gaat verder als KRAFTKOPY! Zelfde kwaliteit en expertise, nieuwe naam & huisstijl. www.kraftkopy.com

werkwijze van eef

Goed werk heeft tijd nodig is een veel gehoorde uitdrukking in mijn familie. En dat klopt, maar tijd is niet alles. Efficiëntie is in mijn werkwijze een onmisbaar onderdeel. Gaan we in zee, dan doorlopen we samen onderstaande stappen om tot het beste resultaat te komen.

stappenplan van eef

Stap 1: de eerste afspraak, we maken kennis, bespreken jouw vraag en het onderwerp. We ontdekken of er een match is en ik wat voor je kan betekenen.

 

Stap 2: ik ga op zoek naar de tone-of-voice, ofwel: welke taal past bij jou en je doelgroep. Ik maak een inschatting van de uren, doe suggesties en breng alles uit in een offerte. Deze krijg je van me per e-mail.

 

Stap 3: we nemen gezamenlijk de offerte door, passen indien nodig aan naar wens en bij akkoord ga ik voor je aan de slag.

 

Stap 4: afhankelijk van je opdracht verdiep ik me in het onderwerp, stel eventueel nog vragen en ga dan schrijven. Ik lever aan in Word of een ander soortgelijk tekstverwerkingsprogramma.

 

Stap 5: Je krijgt de mogelijkheid feedback te geven op de tekst, en ik verwerk deze zodat we samen tot het perfecte eindresultaat komen.

Zie je het al helemaal zitten? Maak hieronder een afspraak, ik wil je graag ontmoeten!