www.tekstenvaneef.nl gaat verder als KRAFTKOPY! Zelfde kwaliteit en expertise, nieuwe naam & huisstijl. www.kraftkopy.com

over eef

Vrienden noemen me Eef

Ik ben Eva, vrienden noemen me Eef. In mijn vrije tijd vind je me samen met m'n lief en vrienden in het café, een fijn restaurant of op een sfeervol festival. Een boswandeling met de hond en wat stoken in onze tuinhaard vind ik ook fijn. Het liefst vergezeld door een speciaal biertje. 

Jep, ik ben een Bourgondiër!

 

Waarom Teksten van Eef

Je werk maken van wat je graag doet? Spannend maar gaaf! Dus hier ben ik dan. Met website en al. Teksten van Eef, jouw tekstschrijver voor webteksten, socials, mailings en meer.

Samen met jou optimaliseer ik je huidige website. Ik schrijf nieuwe teksten of herschrijf bestaande teksten en we gaan op zoek naar een schrijftaal die echt bij jou en je doelgroep past. Op z'n chique bedoel ik dat we de tone-of-voice bepalen.

Het liefst pak ik het meteen goed aan zodat de teksten SEO-proof zijn én ook inhoudelijk kloppen. SEO is op zijn Nederlands zoekmachineoptimalisatie. Zo wordt je dus beter gevonden en krijg je meer conversies.


Wil je daar veel meer over weten of gewoon even kletsen en horen of ik wat voor je kan betekenen? Klik op de knop hieronder en maak een afspraak.

Specialisatie van Eef

Om inhoudelijk iets te kunnen vertellen of schrijven is het handig als je weet waar je het over hebt. Gelukkig ben ik een echte onderzoeker en wil ik overal het fijne van weten. Ik verdiep me graag in jouw dienst of product en zorg voor een maatwerk tekst die inhoudelijk klopt, bij jou past en goed gevonden wordt door je doelgroep.

Tijdens mijn loopbaan deed ik veel ervaring op in de interieurbouw, meubel- en bouwbranche. Daar ligt mijn expertise. De afgelopen 20 jaar werkte ik als werkvoorbereider, (assistent) projectmanager, verkoper en coach in de wereld van interieur, bouwmaterialen, hout en plaatmateriaal. Mooi meegenomen dus wanneer je iemand zoekt die weet hoe dat bijltje hakt. 

Ik schrijf graag met een knipoog, maar ook serieuze(re) onderwerpen breng ik in duidelijke taal over aan je doelgroep.