www.tekstenvaneef.nl gaat verder als KRAFTKOPY! Zelfde kwaliteit en expertise, nieuwe naam & huisstijl. www.kraftkopy.com

diensten van eef

Of het nu gaat over het schrijven van teksten, redigeren, herschrijven van je webteksten, interviews of advertenties. Ik ga graag met je in gesprek. Zijn we een match en zie je het zitten. Dan maken we samen een plan van aanpak. Hieronder staan enkele voorbeelden. Twijfel je nog? Laat je gegevens achter via de button onderaan deze pagina en we komen er samen snel achter of ik het antwoord ben op jouw vraagstuk!

Social Media

Ben je klaar met het ad hoc verzinnen van leuke teksten bij mooie beelden van je eindproduct of project? Als jij zorgt voor beeld en insteek zorg ik voor een pakkende tekst. Maken we er samen wat moois van!

Mailing

Worstel je elke maand om je mailing te vullen met interessante items die ook je doelgroep boeien zodat ze gelezen worden? Kom maar op met die onderwerpen, ik regel het voor je.

Webtekst

Merk-, of productpagina's voorzien van de juiste informatie, met hoge SEO waarde en niet alleen interessant maar ook prettig om te lezen? Geef me een onderwerp, richting en alle info, ik ga voor je aan de slag.

Wat kost dat dan, hoor ik je denken. Omdat dit per opdracht erg kan verschillen heeft het weinig zin om zomaar wat te roepen. Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van wat jij wilt. Heb je al een concreet idee en wil je weten wat dat kost? Maak een afspraak en kom er snel achter.